A chocoMe folytatja világhódító útját, ezúttal egy rekorderedménnyel: a cég lett a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie. Ez a teljesítmény azért is számít rendkívülinek, mert a szigorú zsűrizésből adódóan a benevezett 12 366 termékből mindössze 165 kapott háromcsillagos minősítést.

A manufaktúra összesen öt díjat zsebelt be a londoni székhelyű megmérettetésen: egy háromcsillagot, egy kétcsillagot és három egycsillagot. Úgy tűnik, a világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyének gasztroítészeit is lefegyverezték a magyar manufaktúra által megalkotott csokicsodák.

A három csillagot elért győztes a chocoMe Raffinée egyik íze, a

Mogyorós tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemont-i mogyoró.

Ez a chocoMe első olyan csokoládéja, amely más csokoládét értékelő nemzetközi szakmai versenyen és a Great Taste Awardon is aranyérmet/három csillagot szerzett, így hivatalosan a chocoMe legkiválóbb termékfejlesztésévé vált.

Az alapján, hogy a pink grapefruithéj és a venezuelai étcsokoládé találkozásából született ízvarázslat is érmet szerzett, elmondható, hogy a chocoMe mind az öt Voilé íze díjnyertes lett különböző nemzetközi szakmai versenyeken.

Címkék