Elérhetőségeink

Vállalkozók Fóruma Szerkesztőség
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 16/b.
E-mail: info(kukac)vallalkozokforuma(pont)hu
(médiaajánlat, sajtóanyagok, olvasói kérdések)
Adószám: 22624198-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936312

Kövess minket!

Szakértőink

Goodwill (2)

Dr. Bacskó László

Ügyvéd

Közel 15 éves szakmai múlttal a hátam mögött hiszek abban, hogy az ügyfél jogvitában való képviselete során a megfelelő alkupozíciók kialakítása több mint jogi kérdés. Perdöntő lehet a hatékony tárgyalási stratégia, a személyiség meggyőző ereje is. Sokan megjegyzik, hogy fellépésemből is látszik, hogy ügyvéd vagyok. A valóság azonban fordított, ügyvédi pályára azért léptem, mert e készséget itt láttam leginkább hasznosíthatónak

http://www.bacskougyved.hu/
bacsko@bacskougyved.hu
+36 30 300 1354

Dr. Bacskó László cikkei

Dr. Kurucz Attila – teljesítmény- és folyamatmenedzsment specialista

Dr. Kurucz Attila

Teljesítmény- és folyamatmenedzsment specialista

2002-ben diplomázott közgazdászként, doktori disszertációját a kkv-knak kifejlesztett teljesítménymodellről írta, coaching és mediátor képesítéseket is szerzett. Több tanácsadó cégnél megfordult stratégiai, folyamatmenedzsment és informatikai tanácsadásban. Munkája során több száz millió Ft megtakarítást ért el partnerinek, amit mára saját tanácsadó vállalkozásán keresztül tesz. Továbbá a Széchenyi István Egyetemen felel a vállalatgazdaságtani, szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tárgyak oktatásért.

http://drkurucza.hu/
info@drkurucza.hu
+36 20 353 9555

Dr. Kurucz Attila cikkei

Földi Miklós Dániel – vállalkozó, pszichológus, üzleti tréner

Földi Miklós Dániel

Reklám- és vállalkozáspszichológus, neuromarketing szakértő

Az ELTE-n végzett pszichológusként, majd a BME-n szervezet szakpszichológusként. Tanult neuropszichológiát, vállalkozás- és gazdaságpszichológiát, valamint szervezetfejlesztést. Végzett CPL és brief coach és sales tréner. Jelenleg a Salesmap üzleti trénere és sales couch-a. Jelenleg főként értékesítésfejlesztéssel és vállalkozói coaching-gal foglalkozik. Szabadidejében szeret Tai Chi-zni, szívesen utazik és kedveli a kínai teaszertartásokat.

www.foldimiklos.hu
info@foldimiklos.hu
+36 70 423 8297

Földi Miklós Dániel cikkei

irisz2

Írisz Office Könyvelő, Tanácsadó Zrt.

Kik vagyunk? Nem csupán könyvelők: számviteli és adótervezési szakértők, egy egyedülálló szolgáltatásokat nyújtó könyvelő- és adótanácsadó iroda a prémium szegmensben. Koncepciókat ajánlunk a tulajdonosok és a vezetőség felé adó- és költségtervezési területen, melynek kiválasztását követően a cég tevékenysége folyamatosan monitorozva van, és időszakos konzultáció – pénzügyi, adózási és vállalatirányítási tanácsadás – keretei közt visszacsatolást kap a menedzsment.

http://www.iriszoffice.hu/
iroda@iriszoffice.hu
+36 1 550 0510

Írisz Office Könyvelő, Tanácsadó Zrt. cikkei

Kérdésed van? Írj nekünk!