Örökre eldobhatod a kockásfüzetet és nem kell eligazodnod a táblázatok rengetegében sem, az OTP eBIZ szolgáltatásával ugyanis havonta egy mozijegy áráért egyetlen internetes felületen intézhető a számlázás, a banki ügyek, a pénzügyi tervezés és a könyvelővel való kapcsolattartás – derült ki az OTP eBIZ közleményéből.

Az első pár hét tapasztalatai alapján jelentős érdeklődés övezi azt az újszerű pénzügyi szolgáltatást, amelyet az OTP legújabb fintech-leányvállalata indított áprilisban. Segítségével a kkv-k végre naprakész információt kapnak cégük pénzügyi helyzetéről, továbbá nem kevés munkaóra is spórolható általa.

Itt fog a vállalkozásoknak segíteni az eBIZ

A rendszernek köszönhetően jelentősen csökkenthetőek az adminisztrációs jellegű hibák, de a kommunikáció is egyszerűbbé válik. A vállalkozók, illetve a vevők, beszállítók és könyvelők ugyanis felhőalapú, magas szintű biztonsági követelményeknek is megfelelő platformon keresztül érhetik el egymást. A rendszernek köszönhetően jelentősen gyorsulnak és átláthatóbbá válnak az egymás közötti számlázások és utalások is.

„A felületen a vállalkozók könnyen áttekinthetik saját vállalkozásuk aktuális pénzügyi helyzetét, partnereik jogi státuszát, egyszerűen állíthatnak ki vagy fogadhatnak be számlákat, amelyeket a felületről egyből ki is egyenlíthetnek. Az adott vállalkozás eBIZ-felületére a cégvezető mellett a megfelelő jogosultságokkal rendelkező munkatársak vagy akár a vállalkozás könyvelője is meghívható”

ismertette a szolgáltatást Jósvai Tamás, az OTP eBIZ Kft. ügyvezetője.

 

Az eBIZ hamarosan három különböző csomagot kínál a vállalkozások számára. Ezek közül jelenleg még csak az „S” érhető el, 1790 forintos havidíjért. Hamarosan azonban igényelhetővé válik az „M”, illetve „XL” csomag is. Ezek a kibővített szolgáltatással bíró csomagok a nagyobb számlaforgalmú cégeknek nyújtanak segítséget többek között a nagyobb mennyiségű ingyenes e-számla kibocsátás lehetőségével. A havidíj a legdrágább csomag esetében sem fogja meghaladni az 5 000 forintot.

Regisztrálni itt lehet; 3 hónapig havidíj nélkül lehet kipróbálni.

Címkék