Idén ősszel útjára indul a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) szervezésében Magyarország első, kizárólag IT- és IKT-vállalkozások igényeire szabott exportképzési programja.  

A Magyar Nemzeti Kereskedőház a Digitális Exportfejlesztési Stratégia keretein belül, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szakmai partnerségével speciális exportfejlesztési fórumot szervezett. A rendezvényen szó esett többek között az iparág aktualitásairól, a forrásokról és azok felhasználásáról is.

Bővül a portfólió

A Digitális Jólét Program részeként meghirdetett Digitális Exportfejlesztési Stratégia megvalósításának céljából a Magyar Nemzeti Kereskedőház négy kontinens közel hatvan országában térképezi fel a magyar információs és kommunikációs technológiák iránti nemzetközi keresletet, mindemellett cégre szabott oktatást, tanácsadást és mentorálást is tartalmazó szolgáltatásokat nyújt az exportpiacokat célzó hazai cégeknek.

Az idén ősszel induló exportképzési programon a résztvevő vállalkozások olyan területeken bővíthetik tudásukat, mint például a kockázatitőke-bevonás, a szellemi tulajdon védelme, a nemzetközi marketing, a versenyjog vagy a kiállítási stratégiák.

Exportpiac mint lehetőség

Ha már elgondolkoztál az export lehetőségén, akkor érdemes megismerned ezt az öt lépést, ami minden, a külpiacra lépést tervező kkv részére elengedhetetlen.

Címkék